Dutch Dhaulagiri Expedition 2006 (Katja Staartjes & Henk Wesselius)


Eerdere berichten


6 juni: Expeditie ten einde, terug in Nederland

Vrijdagavond 2 juni landden wij op Schiphol. We zijn terug van de Dhaulagiri, zonder top, maar gezond en wel. En dat is veel waard!

We zijn weer een ervaring rijker: we hebben indrukwekkende en veelal mooie herinneringen, foto's en beelden meegenomen van de afgelopen expeditie. Genoeg materiaal voor een nieuwe lezing, ook al is er geen top. Juist dat laatste geeft een aantal interessante reflecties, daar zijn we nu al achter.

Het is heerlijk om weer thuis in Nederland te zijn en te genieten van alle luxe: de douche, de dagelijkse krant, onze heerlijke tuin en de grote keuze aan verse voedingsmiddelen. En niet te vergeten: familie en vrienden die weer in de buurt zijn. Kortom: wij gaan ons gewone leven weer oppakken, deze expeditie is ten einde.

Wij danken alle sponsors, voor het vertrouwen, de samenwerking en de daadwerkelijke ondersteuning. Zonder hen was deze expeditie niet mogelijk geweest. Specifiek willen wij noemen: YACHT, Kathmandu Outdoor en Hewlett Packard. En niet te vergeten: Raymond Koome, onze enthousiaste webmaster.

Tot slot willen wij jullie, de lezers van de site en nieuwsbrief, bedanken voor de interesse en persoonlijke woorden via het gastenboek en/of de mail. Voor ons was dit motiverend en na afloop tot steun. Verder dank aan alle donateurs voor de donaties aan het computerproject van de Sapta Gandaki Boarding School in Kathmandu. De leerlingen en school zullen hier veel profijt van hebben!

Henk Wesselius en Katja Staartjes    
Expeditie ten einde, terug in Nederland